Премиерът Бойко Борисов обяви във вторник вечерта, че старите ченгета са

...
Премиерът Бойко Борисов обяви във вторник вечерта, че старите ченгета са
Коментари Харесай

Президентът: Не може да има акция пречупване, ако правителството не се пречупи

Премиерът Бойко Борисов разгласи във вторник вечерта, че " старите ченгета " са почнали акция " изкривяване " против ГЕРБ. По този мотив президентът Румен Радев съобщи през днешния ден на авиобаза Граф Игнатиево, че акцията не може да има триумф, в случай че държавното управление не пречупи личните си визии за това що е то правова страна, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . По думите на висшия главнокомандващ държавното управление би трябвало да пречупи вижданията си за това що е то господство на закона, що е то корупция и по какъв начин се развъжда тя у нас, що е то престъпност и по какъв начин би трябвало да се борим с нея.

" Най-сетне Европейската комисия отговори на нашите упоритости за еврозоната. Вече напълно искрено и дори жестоко отговорът е, че има потребност от действителни промени. Жалкото е, че натискът за такива промени идва като насила извън, а не по вътрешни убеждения и чувство за дълг на българското държавно управление към жителите си. Крайно време е държавното управление да разбере, че лобирането на открито за участие в Шенген и еврозоната няма да има никакъв триумф, в случай че не се вземат крути ограничения тук, вътре, за справяне с корупция, престъпност и беднотия ", разяснява президентът Радев.

Той засегна и изказванията на премиера, че по време на неговото служебно държавно управление са събрани 120 млн. лв. по-малко в хазната и тези пари са отишли в сивия бранш. Президентът опонира, че неговото служебно държавно управление е оставило милиард и 600 милиона лв..

" Нека кажат къде са. Освен това служебното държавно управление събра просрочени вземания от доста години. Особено в областта на енергетиката ", добави Радев и изрази подозрение, че тези пари в този момент преднамерено не се търсят.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР